top of page

FESTIVAALI-INFO

LIPUT

Esityspaikoilla myydään lippuja jokaiseen esitykseen hintaan 25 / 15 euroa, mikäli tilaa on.

 

Perjantain kirkkokonserttiin vapaa pääsy, käsiohjelmamyyntiä kulujen kattamiseksi.

Lippuvaraukset ja tiedustelut:
     liput@suomentaiteellinenmetsateatteri.fi

Maksuvälineenä festivaalin lipunmyynnissä käy ainoastaan käteinen. Enon kylältä löytyy Otto-automaatti. Joensuusta automaateja löytyy vaikka millä mitalla.

FESTIVAALIALUE JA ESITYSPAIKAT

Maailmanselitys-festivaali tapahtuu Enon kylällä, Pohjois-Karjalassa. Kylältä löydät kaiken tarvittavan apteekista uimarantaan ja Alkoon. Jokaisen esityksen tarkempi tapahtumapaikka on kerrottu Ohjelmisto-osiossa. Esityspaikat löytyvät festivaaliviikonloppuna myös festivaalin käsiohjelmasta. Käsiohjelmasta löydät myös Enon kylän kartan.

Huomioithan, että perjantain festivaaliohjelma tapahtuu poikkeuksellisesti Joensuun kaupungissa!

SAAPUMINEN

Enon kylälle saavut kätevästi junalla tai linja-autolla. Kehotamme ja rohkaisemme teitä myös liftaamaan tai järjestämään ja harkitsemaan kimppakyytejä.

MAJOITUS

Enon alueelta ja lähiseuduilta löytyy laajalti majoituspalveluita, joita voit halutessasi hyödyntää, Joensuu on hotelleineen vain kivenheiton päässä. Perinteisesti Maailmanselitys-festivaalilla majoitutaan kuitenkin teltoissa, joten ota omasi mukaan jos haluat todellisen festivaalikokemuksen. Telttapaikka järjestyy tarvittaessa Harpatinharjulta.

RUOKAILU

Enon kylältä löytyy ravintola ja kauppoja, sekä lähialueilta lisää vaihtoehtoja nälkäiselle festivaalivieraalle. Festivaalin aikana on myös mahdollisuus omien sapuskoiden valmistamiseen nuotiolla tai omin retkikeittimin.

bottom of page